Джинджифилова напитка за отслабване. Най-добрите диети

Джинджифилова напитка за отслабване. Най-добрите диетиАвтор: Олга Дан
Обем: 170 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Аливго"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-07-26
Категория: Здраве

Корична цена: 6.99 лв.
Oтстъпка: 9%

Нашата цена: 6.36 лв.


Хиляди жени вече си върнаха младостта и стройната фигура с помощта на джинджифиловата напитка. Сега е ваш ред!

Скъпи мои читателки! Ето че най-сетне излезе моята нова книга, в която се говори за революционния метод в използването на джинджифила – за неговия ренесанс след дълга забрава. С джинджифил в кухнята и книгата ми под ръка вие ще можете да вършите истински чудеса с фигурата си! Защо съм толкова сигурна в успеха ви? Преценете сами.
Джинджифилът съпътства човека от незапомнени времена. Поради това за джинджифила и вълшебните му лековити свойства са се запазили много легенди. На мен много ми харесва следната източна легенда за любовта:

Срещнали се веднъж девойка и юноша. Тя била по-прекрасна от утринна заря, по-нежна от венчелистчета на роза, по-бяла от лилия.
Той бил по-смел от лъв, по-ловък от планински барс и по-прозорлив от орел. Срещнали се и се влюбили един в друг.
Една нощ се разхождали на лунна светлина. Луната видяла влюбените и се усмихнала тъжно. Видял ги студеният нощен вятър и се усмихнал страшно – завидял на щастието и красотата им и на това, че се разхождат ръка за ръка. Връхлетял и замразил прекрасната девойка.
Сърцето й се превърнало в парче лед. А очите й – в два скъпоценни камъка с неописуема красота, но студени и мъртви. А самата прекрасна девойка започнала да се топи пред очите на юношата... С всеки ден я напускал животът, отстъпвайки място на студа и мрака. Никой не знаел как да помогне на красавицата... И тогава нейният годеник се приготвил за дълъг път, за да намери лекарство, което би могло да спаси неговата любима.
Прекарал в път цяла година, от пролет до пролет, но нито една жива душа не знаела лек срещу странната болест. Отчаял се, юношата се върнал в родния край. Не се предал и през следващата пролет се отправил отново на път.
Този път пътешествал три години. Видял много неща, срещнал много мъдреци, но те само вдигали ръце. Всички само били чували за лекарството за неговата възлюбена, но никой не знаел как да намери пътя за далечната страна на Изток, в която можело да се намери. И отново влюбеният юноша се върнал с празни ръце.
Силите на девойката се топели с всеки изминал ден. Студът я сковавал и тя не можела вече да се усмихва и да се радва, да плаче и да тъжи. Юношата не можел да гледа спокойно мъките на своята годеница и за трети път се отправил на път.
Той вървял много дълго, уморил се и тъкмо приседнал под едно дърво да отдъхне, когато въздухът пред него затрептял и се появил огромен Див (Див – свръхестествени отрицателни същества, срещащи се в иранската и славянската митологии. В зороастризма – зъл дух. – б. пр.). Юношата облещил очи и не можел да промълви нито дума. Дивът обаче не се нуждаел от думи, защото и така всичко му било ясно.
– Отдавна те наблюдавам, защото бях изпратен да поставям всякакви препятствия на пътя ти. Но ме удиви с упоритостта и силата на любовта си, която те води. Поради това е по силите ми да те наградя. Ще ти покажа пътя натам, където можеш да намериш онова, което търсиш отдавна.
Само че пътят ще се превърне в още едно изпитание за теб: ще извървиш още сто дълги и сто къси пътища. По последния път ще преминеш през осем кръстопътя. А на деветия ще те срещне блатната птица Абу. Тя ще те отнесе там, където изгрява слънцето и там ще видиш остролистно цвете. Бъди предпазлив, защото то се охранява от страшни чудовища, които от векове пазят тайната на вълшебното лекарство.
Не се лъжи от красотата на цветето, защото истинските му красота и сила са скрити от хорските очи. То черпи сила от прамайката Земя и на нея отдава вълшебния си огън.
Бъди внимателен с корените му – именно те ще ти помогнат да стоплиш сърцето на своята любима. Вземи ги със себе си и приготви отвара, която ще изпълни тялото и душата й с живителна сила.
Упоритият и смел юноша изпълнил всичко съвсем точно. В края на дългия си и труден път той бил възнаграден и спасил своята възлюбена. И хората още дълго съчинявали легенди и му били благодарни за това, че с помощта на вълшебния корен били спасени много хора от разни напасти и недъзи.
Скъпоценният златен огнен корен успял да се прихване и до ден днешен джинджифилът помага на хората.

И така, запознайте се...


Прибавете и Вашa анотация, мнение или коментар за това заглавиe

търсeне по м/у думите моля въведете търсената дума
иили   

Проверка на поръчки  |  Вашата сметка  |  Нови книги  |  Съвети  |  Начало  |  Доставки  | 
Кои сме ние  |  Антикварен раздел  |  Категории нови книги  | 

Приятели: area.bg  |  пощенски марки  |  СБСС  |  С надуваема лодка около света  |  Ламбиеви колиби  |