Интернет антикварна книжарница
антикварна литература от "Българска книга"
за Ваше улеснение - поръчки по интернет
бърза и на най-ниска цена на доставките до където ви е удобно!
За информация и заявки
антикварен отдел тел. 02/98 98 496
knijar@abv.bg

Уважаеми дами и господа книголюбители!

Добре дошли в антикварната ни интернет книжарница!

Случвало ли Ви се е да положите големи усилия и да изгубите времето си търсейки рядка книга издавана преди години? Надяваме се с наша помощ вече да не Ви се наложи. Създавайки този интернет каталог ние от "Българска книга" променихме статуквото и дадохме възможност на Вас - нашите клиенти бързо и удобно да намирате любими и необходими книги.

Бъдете наши гости, чувствайте се у дома си! По долу Ви даваме кратки разяснения по спецификата на нашата работа и по въпроси които ни задавате:

Когато търсите антикварни книги разчитайте на нас . Разполагаме с богат фонд антикварни книги и работим съвместно с многобройните антикварни книжарници, което ни позволява ефективно да Ви бъдем от полза когато търсите антикварни заглавия.

Предлагаме широк асортимент популярни и специализирани книги, а също така редки издания и уникати.

Можете да разглеждате и да намирате интересни или необходими за Вас книги чрез тематичния каталог, кликвайки върху разделите, подразделите и заглавията за да видите изображение и изчерпателна информация за книгата.

Удобен и бърз начин да намерите търсени от Вас книги е да въведете ключова дума (или част от дума) в карето "Търсене на антикварни книги". Може да се търси по "заглавие", "автор", "издателство" и "описание" от падащото меню.

Книгите които предлагаме са в перфектно състояние, оригинален вид или реставрирани, разбира се в един фонд от над 10000 антикварни книги представящ всички жанрове и няколко епохи има изключения, които са уточнени

Книгите които виждате в каталога без възможност за поръчка са редки издания съществуващи като уникати. Веднъж продадени се намират трудно. След заявка по телефона или електронната поща и уточняване на тяхната наличност активираме възможността за поръчване.

По заявка намираме книги които не са налични в момента и книги невключени в каталога ни. Такова търсене отнема време. Правете Вашите заявки своевременно - на Ваше разположение сме.

Като поръчвате книги от каталога ни, пестим времето Ви, осигуряваме компетентност, качество и най-ниските цени за него. По отношение на предпочитанието към стойностната литература, антикварната ни книжарница е еталон, оценен от Вас - скъпите ни клиенти.

За Ваше улеснение, книгите които поръчвате от антикварната ни книжарница, Ви се доставят бързо, удобно и на най-ниска цена до всяка точка в България и по света по общите условия на "Българска книга". Запознайте се с тях от менюто на страницата - раздел "доставки"(под фирмения надпис "Българска книга").

Всякаква специфична информация свързана с антикварната литература ще получите на телефона на антикварния ни отдел 02/98 98 496, при трудности с поръчването или за уточняване на начина за доставка прегледайте раздели "помощ" и "доставки" или звъннете в експедицията на "Българска книга"на тел. 02/943 78 21

Желаем Ви ползотворно пребиваване в оазиса на знанията който създадохме и развиваме заедно с Вас.

За несъвършенствата които забележите молим да ни извините и да ни изпратите препоръка за да ги отстраним.

Желаем на всички наши дългогодишни, нови и бъдещи клиенти здраве, щастие и успехи!

търсeне по м/у думите моля въведете търсената дума
иили   

Проверка на поръчки  |  Вашата сметка  |  Нови книги  |  Съвети  |  Начало  |  Доставки  | 
Кои сме ние  |  Антикварен раздел  |  Категории нови книги  | 

Приятели: area.bg  |  пощенски марки  |  СБСС  |  Забележителности в България  |  Ламбиеви колиби  |