Как да построиш къща, да направиш ремонт - без да те ошушкат, без да те ощавят
(антикварна)
Автор: Едуард Калъпов
Обем: 298 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: Техника
Мека подвързия
Година на издаване: 2000
ISBN: 9540305985
Доставчик: на склад в BgBook
Нашата цена: 10.00 лв.
 

Състояние:Книгата е в добро състояние, запазена.

Описание:Тази книга безспорно ще повиши шансовете ви за успех на строителното полесражение. Не всички препоръки ще можете да спазите, не всички битки ще успеете да спечелите, не всички клопки ще съумеете да избегнете, защото срещу вас е противник, не по-малко подготвен да ви противодейства. Но достатъчно е да избегнете един-единствен капан, посочен от препатилия автор, да предотвратите един-единствен проблем, следвайки съветите му, да спечелите един-единствен спор с помощта на новите практически знания, и книгата ще се е изплатила многократно, спестявайки ви нерви и излишни разходи.
Плюс незаменимите практически съвети, ще изпитате и удоволствието от четенето на тази иронично-саркастична сага - горчива, поучителна и истинска.

За автора:
Вестта за демократичните промени в България заварва Едуард Калъпов в Ню Йорк, където работи като компютърен консултант в голяма американска компания. Любопитството го кара да се върне за малко в родината си, от която е успял да избяга заедно със семейството си през 1971 г. Заразен от еуфорията на освободения от комунистическите си окови народ, решава да рискува и оставя всичко постигнато на Запад, за да започне нов живот като редови българин. Започва да строи с намерение да намери място в нова България, като развие скромен бизнес като хотелиер. Следват девет отрезвяващи години на ежедневни и нескончаеми строителни проблеми и безкрайни банални житейски неуредици.
Потресен от българската действителност, много скоро се отказва от мечтата си за нов и справедлив живот в родината си и решава отново да я напусне при първа възможност. Въпреки разочарованието не съжалява, че се е завърнал, защото тук съдбата му подарява една прекрасна съпруга и верен приятел за цял живот.

Из електронната поща на автора:
„...Повече от седем години съм в бранша (започнах от обектов ръководител) и като препатил мога да ти кажа, че за повечето практически неща си абсолютно прав. По отношение на практическите поуки ще се опитам да снабдя обектовите си ръководители с книгата ти като наръчник..."

Инж. Павлин Антонов Управител на строителна фирма

„Когато станем свидетели на нещо нередно, всички казваме „Абе, карай да върви". Ама то вече хич не върви. Време е да се реагира остро на тарикатите и бездарниците. Браво на автора, че е решил да се опълчи..."

Ники

„Прав си, че понякога теоретичните книги не могат да ти помогнат така, както практическите съвети, особено когато нещата са описани по народному, както го правиш в книгата си. Точно това ми трябваше."

Кандидат-строителВашата сметка  |  Нови книги  |  Съвети  |  Каталог  |  Доставки  |  На едро  | 
Мнения  |  Кои сме ние  |  Проeкти  |